Guidet Tur - Nem-Sektionen

Prøv at løse dette puslespil
Baggrund
Spor

Baggrund

Gitter
Brug musen til at løse puslespillet:
  • Venstre-/Højreklik på et spor - vælger farver for den venstre/højre museknap.
  • Venstre-/Højreklik i gitteret - placerer den valgte farve.
  • Klik med mellemste museknap - rydder gitterfeltet.
Bemærk: Puslespillene i Nem-Sektionen er baseret på JavaScript.
Hvis du ikke kan se puslespillet, er du nødt til at indstille din browser til at Tillade JavaScript.
Tidligere | Næste
Guidet Tur | Regler | Puslespil: Minimalisme, Sort og Hvid, Farve
Eksempler på Løsninger: Sort og Hvid, Farve, Trekanter, Kompleks Logik