« Volver a iGridd Applet

Problems with Triddler X and O

Vista combinada Visión Plana Vista de árbol
Threads [ Anterior | Siguiente ]
Problems with Triddler X and O
Respuesta
16/09/11 11:57
I don't know if it's just me, but I'm having problems with triddler X and O.

I haven't done a triddler for some time and started a new one.
I placed a few triangles in the triddler and then marked some clues off with O's and saved it. Then I went back to the saved triddler to continue, and the O's were gone!
I tried this a few times and each time, I open the saved triddler, the clues had their O's and X's gone.
I also tried X and O in the picture area, and these were saved, only the X and O's in the clue area disappeared.

What am I doing wrong? I really need those X and O's

Corinna

RE: Problems with Triddler X and O
Respuesta
16/09/11 14:17 en respuesta a Corinna.
Corinna:
What am I doing wrong?

You do nothing wrong. What you describe is the right way the X's and O's work. Back then, when the X's and O's were added we explained why it works differently. I honestly don't remember the reason. I think it was either a matter of programming or the applet's resource.

Hagit

RE: Problems with Triddler X and O
Respuesta
29/08/14 3:59 en respuesta a hagitm.
I find large Triddlers rather problematic to solve without the X/Os available to mark off used clues -- can we please get this feature working CORRECTLY?  In other words, leave the X/Os where we put them when we save our puzzles?
 
Having them disappear makes them useless -- they might as well not be there at all.  emoticon
 
Thanks!!

Moderadores del foro: griddlers_team, elad, Ra100, chefmomster2, domi77, dreamtheater, elimaor, ElinaMaria, Jeltje, sslug, cosmictrombonis, raist.
Please read the Board-wide Policies before you start using this forum.