| RE: g-match Respuesta 12/02/09 22:46 en respuesta a Jozef Peťovský. Ak som to spravne pochopil, do semifinaloveho kola, t.j. toho co bude tuto sobotu 14.2., bude heslo klasicky v Chate. Predpokladam ze to bude anglicka cislovka, pretoze to heslo ma vyjadrovat pocet pismen v hesle pre finalove kolo.
---
Co sa tyka hesla pre finalove kolo, to si budeme musiet zistit sami, na zaklade vsetkych hesiel a Secret Messages z doterajsich kol sutaze. V Novinkach sa pise: doterajsie hesla: Compass, Lottery, Sunglasses, Paper, Abacus, Fork, Drums, Ink, Printing, Bells, ToiletPaper, Tofu, Crossbow, Porcelain, Kite, JunkShip, Gunpowder, Silk, Noodle, Sandpaper, Fireworks, Chopsticks doterajsie Secret Messages: All, Nation, Items, Given, The, As, Invented, Were, Passwords, By, An, Asian
Poprehadzovanim slov zo Secret Messages ziskame vetu (dufam, ze som ich prehadzal spravne): All items given as the passwords were invented by an asian nation. Co znamena: Vsetky hesla reprezentuju veci, ktore boli vynajdene azijskymi narodmi. (Preklady doterajsich hesiel najdete napr. na www.slovnik.sk)
Takze tipujem, ze heslo do finaloveho kola bude dalsi z azijskych vynalezov. Uz nam ostava ho len uhadnut :-) |