Guidet Tur - Nem-Sektionen

Riding a Motorbike
Puslespillene i Nem-sektionen er baseret på JavaScript. Når du har fået noget erfaring, kan du have lyst til at løse større puslespil og andre typer.
Java-applikationen tillader dig at løse større end 20x20 puslespil, MultiGriddlers og Triddlers. Som registreret bruger vil du også være i stand til at gemme puslespil, så du kan fortsætte dem senere.
God fornøjelse med at løse!
Tidligere | Nemme Griddlers
Guidet Tur | Regler | Puslespil: Minimalisme, Sort og Hvid, Farve
Eksempler på Løsninger: Sort og Hvid, Farve, Trekanter, Kompleks Logik