Java Problems

Webstart not running since Java update this morning

Toggle
The error message is 'Unable to launch the application.'
the detail error is 'Unable to load resource:http://igridd.com/jars/igapplet482.jar

I downloaded a fresh copy of webstart just in case some thing had changed but I get the same eroor from either version.

exception detail is:- 
JNLPException[category: Download Error : Exception: null : LaunchDesc: nullat com.sun.javaws.LaunchDownload$DownloadTask.call(Unknown Source)at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Launch files are:-

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<jnlp spec="6.0+" codebase="http://igridd.com/" href="igridd.jnlp">
    <information>
        <title>iGridd</title>
        <vendor>Griddlers.net</vendor>
        <description>iGridd - griddlers and triddlers solver</description>
        <description kind="tooltip">iGridd</description>
        <homepage href="https://www.griddlers.net"/>
        <icon href="https://www.griddlers.net/images/iconig.gif"/>
        <shortcut>
            <desktop/>
            <menu submenu="iGridd"/>
        </shortcut>
        <offline-allowed/>
    </information>
    <resources>
        <j2se version="1.8+" href=
                "http://java.sun.com/products/autodl/j2se"
              />
        <jar href="jars/igApplet482.jar"/>
        <property name="jnlp.versionEnabled"
                  value="true"/>

    </resources>
    <security>
        <all-permissions/>
    </security>
    <application-desc main-class="com.igridd.client.IgApplication"/>
</jnlp>
0 (0 Votes)

RE: Webstart not running since Java update this morning
Answer
7/18/19 5:41 AM as a reply to John Rust.
Hi
there is an alternative with prepackaged Java here : https://www.griddlers.net/download .
It is not as convenient as Webstart but I can be sure which Java version is there.

Rasto
+1 (1 Vote)

RE: Webstart not running since Java update this morning
Answer
7/18/19 6:28 AM as a reply to Ra100.
That let me in, so TYVM emoticon
0 (0 Votes)

RE: Webstart not running since Java update this morning
Answer
7/20/19 1:28 PM as a reply to John Rust.
Ok, so it turns out Comodo, my internet security had blocked the install of the java update, unblocking it wasn't enough, I had to uninstall and reinstall and now it all works but it great to know about the alternate options 
0 (0 Votes)

Forum Moderators: griddlers_team, elad, Ra100, chefmomster2, domi77, dreamtheater, elimaor, ElinaMaria, Jeltje, sslug, cosmictrombonis, raist.
Please read the Board-wide Policies before you start using this forum.